Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Sreda 26.02.2014.
13:20 >> 21:10h
blic.rs, b92.net, Srna, Vestionline, RTS A
U sukobu između pristalica i protivnika nove ukrajinske vlasti kod zgrade Vrhovnog sovjeta Krima u Simferopolju jedna osoba je poginula, a da je 30 povređeno, tvrde svetski mediji. 50-godišnjak je nastradao u stampedu kada je grupa Rusa naletela na grupu Tatara. Izveštač agencije RIA "Novosti" ranije je rekao da je video nekoliko okrvavljenih ljudi. Jedna grupa stanovnika Krima zahteva od rukovodstva da ne prizna novu državnu ukrajinsku vlast, dok druga grupa, u kojoj su predstavnici krimskih Tatara, podržava smenu vlasti u Ukrajini.
Sreda 26.02.2014.13:28
Jedno je više nego sigurno . RUSIJA IH NA CEDILU NEĆE OSTAVITI NI PO KOJU CENU .
Sreda 26.02.2014.15:21
А са којом војском ми да ратујемо? Је л' са оном коју је ШуНАТОвац расформирао? Хоћете са американицима и албанском мафојом да ратујемо преко тастатуре? Па не може. Пре него што нападнеш Вучића, запитај се да ли су Шешељ или Коштуница били у стању и да ли би сад били у стању да врате стање на Космету пре 1999. године. Нису могли и не би могли. Немамо јаку војску, не кад је у питању људство, већ кад је у питању наоружање. Русија може да ради шта хоће. Ако ови плаћеници уведу Украјину у ЕУ, Русија ће да припоји Крим, југо-источни део Украјине и Придњестровље. А Кличко и следбеници нека и даље само покушавају да праве Источну Пољску од православне руске земље, Украјине.
Sreda 26.02.2014.15:48
A sa kojom to vojskom i tehnikom narod u Avganistanu ratuje protiv ovih krvoloka iz nato??Eto..kad nadjes odgovor na to pitanje naci ces i na ovo.Kao da je vazno ko je neprijatelj i njegova snaga kad je u pitanju opstanak naroda i drzave.Vucic imbecil nema m*da da se suprotstavi dusmanima ali zato od tih istih dusmana trazi 45 minuta da se obracuna sa Srbima koji pokusavaju da zaustave unistavanje naroda i drzave ciji ustac ga obavezuje da se bori za nju....
Sreda 26.02.2014.16:07
Је л' теби добро? О каквом рату у Авганистану причаш? То што ти мислиш да се Авганистанци боре против окупатора, то изгледа као кад би бацао петарде испред неке касарне или војне базе у нади да ћеш да уплашиш војску и да их натераш да се предају. Авганистанци се тамо коте као пацови, имају читаву армију бомбаша-самоубица, а ти очекујеш армију истих таквих камиказа у Србији са малим наталитетом. Веома мудро, нема шта. А што нико од вас "храбрих" (Интернет) патриота није имао... петљу да уради нешто пре 10 година, имали бисмо ми можда довољно паравојних формација које би упадале на Космет и терорисале НАТО и Шиптаре. Доста више са одбраном Космета преко тастатуре и сваљивања кривице на друге.
Sreda 26.02.2014.16:17
Хоћеш још? У централно Поморавље се масовно досељавају људи са југа Србије и Космета који купују станове и посао. Тамо продају Шиптарима куће и уџерице за велике паре, сви редом дилују дрогу и баве се трговином белим робљем. Дођу у централну Србију да живе, а са Шиптарима настављају бизнис. И ја сад треба да идем да браним Космет за оне који га продају, ко су обични мафијаши који се иживљавају са свима код мене у крају. Цело моје насеље населили дођоши са југа, сви у колима од по 50 000 евра, не смеш ни да их у очи гледаш. Беше хајка на Дикића, а сличних као Дикић има на хиљаде. Море, остваите се више са одбраном Космета, почео сам да уједам од тог силног Интернет патриотизма.
Sreda 26.02.2014.14:55
Celu Ukrajinu su Rusi ostavili fasistima iz EU.Kukavicki do krajnjih granica.Koji su to interesi da Nato pakt pustis da se seta doz svoje granice? Koji su to interesi ,koja je to politika ,ne razumem?
Sreda 26.02.2014.13:42
Nedajte se zapadu pa makar i gore bilo.ma da ce jednog dana zapad i u rusiju ubacit koscuru pa se pocnu da kolju kao sto su i sa ostalim drzavama uradili.Rusija je vec opkoljena.
Sreda 26.02.2014.15:36
Scenario se samo ponavlja, ledeni rat je u najtezoj fazi jer je napadnut gigant Rus direktno sa ocekivanjem da se prvo braca izmedju sebe pokolju i oslabe a onda pod krilima NATO zlocinaca direktan udar a bogami moglo bi biti svasta.
Sreda 26.02.2014.15:40
Moje licno misljenje da ce NATO zlikavcima uspeti strategija a ako ne onda smo svi najebali jer do sad su dirali " MECKU U HICKU" al sad diraju "LAVA DOK SPAVA"
Sreda 26.02.2014.20:51
На једну страну фашисти на другу страну балије и обе стране против православаца а Србија јури у ЕУ,фашистима и балијама под нож.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)